Zwangerschapsmassage

Graag verwelkom ik je voor een ontspannende massage in Voorburg. Op de massage tafel kan je op je buik liggen en tot rust komen.

Samen ontspannen

Voor jou en je groeiende kindje in je buik.

Stel je eens voor hoe het voelt om je vermoeide lichaam even te ontspannen. Bijkomen van de dagelijkse stress die je met je meedraagt. Onze massagetafel is extra zacht en heeft een gat waar je buik in kan rusten zodat je heerlijk op je buik kunt liggen en het gewicht van je kindje even niet hoeft te dragen. Wees in het moment en laat je gedachten gaan, maak verbinding met je baby en doe een dutje. We gebruiken zachte handdoeken en warme olie voor een optimale ervaring. Je zult je gelijk ontspannen voelen wanneer je de praktijk binnenstapt. Door jezelf te trakteren op een massage zorg je voor je groeiende kindje in je buik.

Lichamelijke veranderingen

Even afleiding van alle ongemakken

Zwangerschap heeft impact op elk systeem van je lichaam. Waarschijnlijk heb je al fysieke en mentale veranderingen opgemerkt. Hormonale veranderingen zorgen zelfs vanaf het begin van je zwangerschap al voor symptomen. Een gekwalificeerde massage therapeut weet hoe je veilig gemasseerd kunt worden, al vanaf het eerste trimester. Een zwangerschapsmassage biedt voordelen in elke fase van je zwangerschap. Het kan symptomen verminderen zoals misselijkheid, verstopping, maagzuur en hoofdpijn. Het kan ongemakken verminderen zoals rugpijn, slapeloosheid en zwelling. Massage heeft een ontspannend effect en zal je stress doen afnemen.

Massage aan huis is ook mogelijk. De massage zal dan plaatsvinden op bed in de zijligging.

Locatie

Birth in Holland – Delft

Zwangerschapsmassages geef ik in Delft via Birth in Holland. In onze geheel vernieuwde massageruimte staat een luxe massagetafel met uitsparingen voor je zwangere buik en borsten. De enige manier om lekker op je buik te liggen tijdens de zwangerschap. Het gewicht van je buik even los te kunnen laten. Door de speciale band in de buikuitsparing wordt je buik op een comfortabele en veilige manier ondersteund. De tafel is extra zacht en verwarmd voor een ontspannen ervaring.

Ga naar www.birthinholland.com voor meer informatie en de betaling. Afspraak inplannen doe je via mij.

Birth in HollandAfspraak maken

Tarieven

Maak het jezelf gemakkelijk en maak een afspraak voor je volgende ontspannende behandeling. Bespaar met een rittenkaart.

Zwangerschapsmassage

€ 75,-

/ 60 min.
Pakketkorting

€ 205,-

/ 3x 60 min.
Pakketkorting

€ 325,-

/ 5x 60 min.
Zwangerschapsmassage

€ 100,-

/ 90 min.
Pakketkorting

€ 285,-

/ 3x 90 min.
Pakketkorting

€ 450,-

/ 5x 90 min.

Bekijk
overige
massages

Kraambedmassage

Bijkomen na de bevalling.

Ontspanningsmassage

Even niet ‘aan’ staan.

Hoofdpijnbehandeling

Verlichting met oorkaarsen.