Ontspanningsmassage

Graag verwelkom ik je voor een ontspannende massage in onze fijne praktijk in Delft of Voorburg. Gun jezelf een momentje van rust.

Een ontspannende massage

Kom even helemaal tot rust

Deze massage is voor ouders die zichzelf een momentje rust gunnen nu het leven met je kindje is begonnen. Wellicht ben je zelfs alweer begonnen met je werk en heb je het nu dubbel zo druk. Gun jezelf een momentje van rust en stilte waar er voor jou wordt gezorgd nu jouw leven in het teken staat van het verzorgen van je kindje. Een moment waarin je niet gestoord zal worden en je vermoeide lichaam kan ontspannen. De spierpijn in je armen en polsen zal afnemen die je wellicht onopgemerkt hebt ontwikkeld door het dragen en voeden van je kindje. Spierpijn in je rug, nek en schouders door de gekke houdingen die je soms moet aannemen. Slaapgebrek veroorzaakt hoofdpijn, maar na de massage zal je hoofd lichter aanvoelen. Je verdient een moment van ontspanning. Je familie zal blij zijn om een tevreden en uitgeruste ouder terug te krijgen.

Locatie

Voorburg en Delft

Ontspanningmassages geef ik zowel bij mij thuis in Voorburg als in Delft via Birth in Holland. In onze geheel vernieuwde massageruimte staat een luxe massagetafel met uitsparingen voor je zwangere buik en borsten. De tafel is extra zacht en verwarmd voor een ontspannen ervaring.

Ook de massagetafel in Voorburg is heerlijk verwarmd en zacht. Deze tafel heeft wel een uitsparing voor je gezicht maar niet voor buik en borsten.

Ga naar www.birthinholland.com voor meer informatie over de locatie in Delft en de betaling. Afspraak inplannen doe je via mij.

Birth in HollandAfspraak maken

Tarieven

Maak het jezelf gemakkelijk en maak een afspraak voor je volgende ontspannende behandeling. Bespaar met een rittenkaart.

Ontspanningsmassage

€ 75,-

/ 60 min.
Pakketkorting

€ 215,-

/ 3x 60 min.
Pakketkorting

€ 325,-

/ 5x 60 min.
Zwangerschapsmassage

€ 100,-

/ 90 min.
Pakketkorting

€ 285,-

/ 3x 90 min.
Pakketkorting

€ 450,-

/ 5x 90 min.

Bekijk
overige
massages

Zwangerschapsmassage

Laat het gewicht van je buik lekker hangen.

Kraambedmassage

Bijkomen na de bevalling.

Hoofdpijnbehandeling

Verlichting met oorkaarsen.