Hoofdpijnbehandeling

Graag verwelkom ik je voor een hoofdpijnbehandeling in onze fijne ruimte in Delft of Voorburg. De oorkaarsen geven een extra dimensie aan deze massage.

Spanningsklachten?

Verlichting in je hoofd

Deze speciale behandeling focust op het verminderen van hoofdpijn. Hoofdpijn kan veroorzaakt worden door slaapgebrek, verkeerde houdingen, stress en gespannen spieren. Het is een veelvoorkomende klacht tijdens zwangerschap en de postpartum periode. De behandeling is gericht op het masseren van hoofd, nek, schouders en gezicht terwijl je in een ontspannende houding ligt. De massagetafel is extra zacht en je hebt de mogelijkheid om achterover te leunen. Vooral voor zwangere vrouwen kan een platte rugligging namelijk onaangenaam aanvoelen.

Oorkaarsen

Ervaar een moment van rust

Oorkaarsen geven verlichting bij hoofdpijn en verkoudheidsklachten doordat de druk in het hoofd vermindert wordt. Bovendien hebben ze een verzachtend effect op het oorgebied. De warmte die vrijkomt tijdens het branden van de holle oorkaars stimuleert acupunctuurpunten. Tijdens het branden van de kaars hoor je een zacht knetterend geluid wat een rustgevend effect geeft.

Locatie

Voorburg en Delft

Hoofdpijnbehandelingen geef ik zowel bij mij thuis in Voorburg als in Delft via Birth in Holland. In onze geheel vernieuwde massageruimte in Delft staat een luxe massagetafel met uitsparingen voor je zwangere buik en borsten. De tafel is extra zacht en verwarmd voor een ontspannen ervaring.

Ook de massagetafel in Voorburg is heerlijk verwarmd en zacht. Deze tafel heeft wel een uitsparing voor je gezicht maar niet voor buik en borsten.

Ga naar www.birthinholland.com voor meer informatie over de locatie in Delft en de betaling. Afspraak inplannen doe je via mij.

Birth in HollandAfspraak maken

Tarieven

Maak het jezelf gemakkelijk en maak een afspraak voor je volgende ontspannende behandeling. Bespaar met een rittenkaart.

Hoofdpijnbehandeling

€ 75,-

/ 60 min.
Pakketkorting

€ 215,-

/ 3x 60 min.
Pakketkorting

€ 325,-

/ 5x 60 min.
Zwangerschapsmassage

€ 100,-

/ 90 min.
Pakketkorting

€ 285,-

/ 3x 90 min.
Pakketkorting

€ 450,-

/ 5x 90 min.

Bekijk
overige
massages

Zwangerschapsmassage

Laat het gewicht van je buik lekker hangen.

Kraambedmassage

Bijkomen na de bevalling.

Ontspanningsmassage

Even niet ‘aan’ staan.