Massages

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning. Maak verbinding met jezelf en je kindje. Tijdens de zwangerschap of na de bevalling.

Tijdens de zwangerschap

Ontspanning voor je veranderende lichaam

Tijdens de zwangerschap verandert er ontzettend veel in je lichaam. Het is een heel bijzondere tijd in je leven. Voor de één een roze wolk en voor de ander vooral kwaaltjes. Maak er het beste van en gun jezelf een massage voor ontspanning en verlichting.

Een moment om op je buik te liggen is al heel bijzonder tijdens de zwangerschap. Onze rustgevende massage ruimte is ingericht om jou een compleet ontspannende ervaring te geven.

Ontspanning

Een massage is een moment van ontspanning. Sluit je ogen en droom weg. Je hoeft even helemaal niks. Ik zorg voor jou.

Verlichting

Een massage zorgt voor verlichting van meerdere kwaaltjes zoals verstopping, maagzuur, slapeloosheid en hoofdpijn.

Na de bevalling

Ontspanning nu je leven compleet veranderd is

Na elke geboorte verandert je leven. Of dit nu je eerste kindje is of een volgende. Of misschien een geboorte zonder dat je met je kindje leeft. Op welke manier je nu ook een ouder bent geworden; je leven is niet meer hetzelfde. Gun jezelf een moment van ontspanning en om te verwerken wat er allemaal is gebeurd. Door aandacht aan jezelf te besteden zorg je ook voor je kindje. Ik neem de tijd om voor jou te zorgen.

Aan huis

Vlak na de bevalling is het fijn als je niet het huis uit hoeft. Ik kom naar je toe en geef je een ontspannende massage met je baby lekker dicht bij je.

Even het huis uit

Het leven als ouder is hectisch. Gun jezelf tijd om er even tussenuit te gaan. In stilte. Zonder afleiding bijkomen van je nieuwe leven.

Benieuwd welke massage past bij jou?

Zwangerschapsmassage

Laat het gewicht van je buik lekker hangen.

Ontspanningsmassage

Even niet ‘aan’ staan.

Kraambedmassage

Bijkomen na de bevalling.

Hoofdpijnbehandeling

Verlichting met oorkaarsen.