Mae voelde de positieve energie van Laura en kon haar ogen niet van Laura afhouden - zo lief!

Nancy en DannyOuders van Mae
Onze ervaring

Nancy en Danny, ouders van Mae

In mijn zwangerschap heb ik voor mijn verjaardag een cursus babymassage gekregen van mijn beste vriendin. Toen onze dochter, Mae, geboren was heb ik afgesproken met Laura om de sessies in te plannen. We keken enorm uit naar de 3 sessies waarin wij de massage technieken zouden leren. Zelf houden wij alle 2 enorm van massages, hoe fijn zou het zijn om onze dochter dit met regelmaat ook te kunnen geven.
De eerste sessie stond gepland en ook maakte wij hier kennis met Laura, wat een warme & liefdevolle vrouw! Mae voelde de positieve energie van Laura en kon haar ogen niet van Laura afhouden – zo lief!
In de eerste sessie leerde wij de start van de massage ook gaven wij aan dat onze kleine Mae wat last van haar buikje had en daar speelde Laura heel goed op in door aan het stukje van de buikmassage technieken veel tijd te besteden. Naast die technieken gaf Laura ook nog wat andere tips waardoor we Mae haar buikje wat losser konden krijgen. In de loop van de week hadden we sessie nummer 2 gepland staan, hierin zouden we doorbouwen op de start van deel 1. Mae had haar dagje niet zo en was wat huilerig. Met rust en liefde hebben we haar toch de massage gegeven en daarna heeft Mae heerlijk huid-op-huid op mij geslapen.
De laatste sessie was in de week daarna, Mae was enorm rustig en genoten enorm van de massage. Alle technieken maakte haar heel relaxt en als afsluiter heeft papa Mae in bad gedaan. Nog een extra pluspunt: wij vinden het heel fijn dat we een persoonlijke instructie video hebben ontvangen met beeldmateriaal wat gemaakt is tijdens de cursus, zo kunnen we altijd even terug kijken hoe een bepaalde massage techniek ging.
Al met al een géweldig cadeau om te krijgen! Wij gunnen iedere (nieuwe) ouder(s) deze cursus babymassage aan!
Nogmaals, lieve Laura, ENORM bedankt voor alles.
Lieve groeten,
Danny, Nancy & Mae