Kraambedmassage

A relaxing massage in your own bed in the first weeks after giving birth. A moment to relax and connect with your new self.

Loslaten

Een moment om bij te komen na de bevalling.

Na de bevalling vinden er ontzettend veel veranderingen plaats. Opeens sta je de hele dag en nacht aan om je pasgeboren baby te verzorgen, te voeden, te dragen, te verschonen en te troosten. Hormonale veranderingen en slaapgebrek hebben invloed op je emoties.

Tijdens de kraambedmassage is er ruimte voor jou als moeder. Ik luister naar je verhaal en naar je lichaam. Dit kan helpen om de bevalling los te laten en contact te maken met je nieuwe lichaam. De massage is zacht en rustig.

Spierpijn van voeden en het aannemen van rare houdingen zal afnemen. Een gevoel van verlichting in deze hectische tijd. Het masseren van de buik kan helpen om de baarmoeder weer te laten krimpen. Het masseren van de borsten kan helpen om de ongemakken van borstvoeding te verminderen. Lymfedrainage massage van de voeten helpt om de hormonen en overtollig vocht af te voeren.

Omgaan met een verliesgeboorte

Aandacht voor wat jij nodig hebt.

Na een verliesgeboorte zoals een miskraam, stilgeboorte of een abortus kan je in een diep gat vallen. Het leven om je heen gaat door maar jij hebt een groot verlies te verwerken. Ik bied een luisterend oor en aandacht voor wat jij nodig hebt.

De behandeling is gericht op lichaam en geest. Er is aandacht voor je emoties en je verhaal. Gevoelens van verdriet, falen, rouw, opluchting, angst en schuld kunnen elkaar afwisselen. De massage kan zowel plaatsvinden terwijl je de embryo/foetus nog draagt als na de bevalling. De intentie van de massage is om los te laten.

Tarieven

Go easy on yourself and book your next appointment. Save money by booking multiple treatments.

Kraambedmassage

€ 150,-

/ 120 min.
Pakketkorting

€ 420,-

/ 3x 120 min.
Kraambedmassage + buikbinden

€ 250,-

/ 3 uur

Bekijk
overige
massages

Zwangerschapsmassage

Let the weight of your belly be carried by our luxurious massage table.

Ontspanningsmassage

Close your eyes and drift off to sleep.

Hoofdpijnbehandeling

Let ear candling relieve your symptoms.