Babymassage cursus

Ontspan met je baby en maak verbinding met elkaar. Verlicht je baby van darmkrampjes, slaapproblemen en andere ongemakken.

Babymassage cursus

Ontspanning en verbinding.

Als gecertificeerd docent Shantala Babymassage leer ik je hoe je je baby een heerlijke massage kunt geven inclusief een paar yoga oefeningen. Beginnen met babymassage kan vanaf ongeveer 4 weken. Babymassage is eenvoudig, maar moeilijk omdat het zo eenvoudig is. Ik leer je de juiste technieken, contra-indicaties, lichaamstaal en het creëren van een ontspannen setting.

Het is wetenschappelijk bewezen dat huid op huidcontact tussen ouders en kind doorslaggevend is voor de ontwikkeling. Babymassage versterkt de band tussen ouder en kind. Het geeft een gevoel van geborgen zijn en dat is een heel welkom gevoel voor je baby die een heleboel indrukken opdoet na het leven in de buik. Babymassage kan helpen bij darmkrampjes, doorkomende tandjes, verstopping, slaap problemen, groeipijn, huilbaby´s, verkoudheid en overstrekken.

Aangezien een baby snel overprikkeld kan raken is de cursus opgesplitst in drie delen. Een totale babymassage duurt ongeveer 30 minuten en wordt afgesloten met een badje.

Cursusduur: 3 sessies van 50 minuten
Prijs: € 150,-

Bekijk
andere
cursussen

Zwangerschapscursus

Vol vertrouwen de bevalling in.

Postpartum cursus

Bewust de kraamtijd in.