Cursussen

Krijg de kennis die je nodig hebt om je voor te bereiden op de bevalling en het leven met je baby. Ontspan met je baby door babymassage te leren.

Tijdens de zwangerschap

Bevalling en postpartum

Met een goede voorbereiding ga je vol zelfvertrouwen de bevalling en het leven als ouders tegemoet. De zwangerschapscursus gaat in op de werking van hormonen, het fysiologische proces, manieren van pijnbestrijding en praktische oefeningen met ademhaling en het aannemen van verschillende houdingen. De postpartum cursus bereidt jullie voor op de eerste weken van het leven met jullie baby. Van praktische vaardigheden tot emotionele en relationele behoeften.

Privé

Persoonlijke aandacht voor wat jullie willen leren. De cursus wordt aangepast aan jullie behoeften. Comfortabel in jullie eigen woning.

Groepsverband

Via Birth in Holland geef ik, samen met verloskundigen en doula´s, cursussen in groepsverband in het Engels. Kijk voor het aanbod op www.birthinholland.com.

Birth in HollandAfspraak maken
Na de bevalling

Samen met je baby

Wanneer je baby ongeveer 6 weken oud is kunnen jullie beginnen met het leren van Shantala baby massage. Ik leer jullie hoe je je baby een heerlijk ontspannen massage kunt geven. Geniet van een moment van aandacht en verbinding met elkaar. Babymassage kan daarnaast helpen bij darmkrampjes, doorkomende tandjes, verstopping, slaap problemen, groeipijn, huilbaby´s, verkoudheid en overstrekken.

Privé

Blijf lekker thuis en leer op je gemak een volledige Shantala babymassage. Aangepast aan de behoeften die jouw baby op dat moment heeft. De cursus duurt 3 x 50 minuten.

Groepsverband

Samen met andere mama’s en hun babies leer je in 4 weken een volledige Shantala babymassage. Deze cursus wordt in het Engels gegeven via Birth in Holland in Delft.

Birth in HollandAfspraak maken

Bekijk
alle
cursussen.

Zwangerschapscursus

Bereid je voor op de bevalling.

Postpartum cursus

Bereid je voor op het leven als ouders.

Babymassage cursus

Ontspanning en verbinding.